Qigong Classes Bucharest - English version

Curs Qigong – Echilibrarea greutatii corporale (slabire / ingrasare)

Posted on mart. 13, 2019 in Cursuri Qigong | 0 comments

Curs Qigong – Echilibrarea greutatii corporale (slabire / ingrasare)

 

 

 

Echilibrarea Greutatii Corporale
Curs Gongong Qigong 22 martie – 12 aprilie 2019

 

 

 

In cadrul cursului vor fi analizate dezechilibrele energetice datorita carora apar probleme de management al greutatii corporale. Metodele sunt eficiente atat pentru slabire cat si pentru ingrasare.

Vor fi predate:
– importanta atitudinii corecte in stabilirea cauzelor si tratamentului dezechilibrelor energetice
– alimentatia corecta din punct de vedere al medicinei traditionale chinezesti
– tehnici de echilibrare si energizare a sistemului splina-stomac-pancreas (“Respiratia Broastei de Jad”, “Scuturarea Organelor Interne”, “Dragonul Inoata spre Lumina”, forme din “Ba Duan Jin“)

Cursul va contine 4 sedinte (una/saptamana, in fiecare vineri, de la orele 19:20, fiecare sedinta durand doua ore) si va costa 180 Lei.

Este un curs care se axeaza pe reglare energetica, pe armonizarea sistemului splina-stomac-pancreas, nu pe infometare/indopare sau pe maratoane sportive care ard grasimi. Echilibrarea greutatii survine in urma echilibrarii metabolismului, ca atare este indicata atat celor cu exces de greutate cat si celor cu deficit.
Cursul este predat de Ovidiu Pescarasu.

Datorita capacitatii reduse a salii de practica, precum si specificitatii exercitiilor, vor fi doar 6 locuri disponibile.

Adresa exacta a salii in care va fi sustinut (in incinta Metropolitan Residence, in apropiere de Mall Promenada) va fi comunicata, via e-mail sau telefonic, doar celor care vor confirma ferm participarea, inclusiv achitarea taxei de curs, (nereturnabila in cazul neprezentarii sau anularii).

 

Cerere Detalii sau Inscriere

 

Daca doriti sa participați, vă rugam sa trimiteti obligatoriu urmatoarele date, odata cu mesajul de intenție participare la curs:

Varsta:
Greutate:
Inaltime:
Ultima tensiune arteriala cunoscuta:
Operatii pe coloana in trecut: da/nu
Hernii de disc: da/nu
Fracturi de bazin in trecut: da/nu
Afectiuni cardiovasculare: da/nu
Va considerati o persoana: activa/sedentara

NOTA: Pentru participarea la acest curs este necesara o declaratie pe proprie raspundere din care sa rezulte ca aveti capacitate de a sustine un efort fizic de intensitate medie. Persoanele cu afectiuni foarte grave ale coloanei vertebrale (hernii de diverse grade), cu hipertensiune arteriala sau cu probleme cardiace severe, nu pot participa.

Acceptarea la curs se va face in urma unei evaluari a starii de sanatate. 

 

 

 

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.