Tehnici simple si eficace, usor de asimilat, usor de pus in aplicare pe strada, de catre femei, barbati sau adolescenti. Cursurile de autoaparare pentru femei sunt bazate pe artele martiale moderne, cu un plus de flexibilitate.

In cadrul cursurilor de autoaparare organizate in Bucuresti, zona Tineretului, vor fi abordate si tehnici self defense cu arme clasice (cutit, nunchaku, box de lupta, baston scurt etc) sau improvizate, arme de natura sa elimine diferenta de forta in raportul dintre femei si potentiali atacatori. In cadrul acelorasi cursuri vor fi predate tehnici aplicabile in zonele vitale, cu efect descurajant imediat.

Importanta aspectului psihologic este determinanta in gestionarea conflictelor, ca atare vor fi predate si tehnici de respiratie pentru linistea si claritatea mintii.

Cursurile sunt predate de Ovidiu Pescarasu – 5 DAN karate Goju-Ryu, 1 DAN Tai-Jitsu, absolvent al Scolii Nationale de Antrenori, sectia Arte Martiale.

Tratament impotriva anxietatii – autoaparare Gongong

Daca nu-ti este frica de atacuri, inseamna ca nu-ti este frica de durere.
Daca nu-ti este frica de adversar, inseamna ca nu-ti este frica de moarte.
Cand nu-ti este frica de durere si nici de moarte, respiratia se calmeaza si mintea devine clara; esti intr-adevar liber.

Cele de mai sus ... 

Citește mai mult

De ce sa practic arte martiale si qigong? Am nevoie de tehnici pentru autoaparare?

Intrebarile care dau titlul articolului sunt intrebari pe care si le poate pune (aproape) oricine. Desigur ca poate parea desuet sa practici o arta martiala in vremurile in care jandarmii si politistii patruleaza pe la toate colturile de strada, si poate parea inutil in cazul in care te intalnesti ... 

Citește mai mult

Tehnici de autoaparare pentru femei si barbati, aplicabile inainte de aparitia conflictului

Poate ca multi dintre voi s-au intrebat, cel putin odata in viata, de ce unora nu li se intampla nimic pe strada sau in locuri rau famate, in vreme ce altii par a atrage raufacatorii ca un veritabil magnet. Raspunsul ne va conduce catre cele mai bune tehnici de autoaparare pentru femei sau ... 

Citește mai mult