Curs Qigong ONLINE, Stilul Gongong

Susținut de Ovidiu Pescărașu

Prin Zoom Meeting

Exista si cursuri in sala, insa accesibile doar celor care frecventează cursurile online (cursurile sunt in așa fel gândite încât se învață mișcarea online, urmând ca in sala sa fie finisata si corectată)

*

Respirație conectată la mișcări, emoții și atitudine – pentru racordarea la energia universală și pentru readucerea ființei într-o stare de echilibru, pe baza Teoriei Celor Cinci Elemente si Principiului Yin – Yang.


Participarea la cursurile Gongong Qigong se face pe baza achiziționării suportului de curs  „Yoga Daoistă – Qigong Pentru Începători Și Avansați”.

Donațiile sunt opționale, dar atitudinea plină de respect și seriozitate este obligatorie. 

Suportul de curs este disponibil online, livrare prin curier, AICI.

Înainte de a vă înscrie la cursurile regulate trebuie să participanți obligatoriu la câteva (3-4) cursuri gratuite Gongong Qigong (online sau fizic). 


 

 

 

Cei care au achiziționat suportul de curs vor putea aplica pentru cursurile online regulate Gongong Qigong susținute în zilele de luni si joi, cu incepere de la orele 19:20, in urma unui interviu online pe tema motivației participării (care poate fi și telefonic). 

*

Achiziționarea suportului de curs nu implică automat acceptarea la cursuri. 

*

Acceptarea la cursuri depinde de motivația și atitudinea aplicantului. 

In cadrul cursurilor regulate vor fi predate tehnici utile pentru liniștirea minții și echilibrarea energetică a întregului corp: 

 • eliminarea emoțiilor impure (furie, teamă, îngrijorare etc),
 • creșterea încrederii în forțele proprii,
 • îmbunătățirea echilibrului și coordonării,
 • creșterea puterii de concentrare,
 • tratarea dezechilibrelor organelor interne conform medicinei tradiționale chineze (ficat-vezica biliară, rinichi-vezica urinară, splina-stomac-pancreas, plamani-intestin gros, inima-intestin subțire),
 • tratarea anxietății,
 • tratarea atacurilor de panică
 • importanța posturii corecte (exemplificări) (teorie+practică)
 • importanța respirației (tehnici de respirație) (teorie+practica), cu aplicații directe asupra emoțiilor
 • alinierea si echilibrarea coloanei vertebrale,
 • managementul greutății corporale
 • tehnici de colectare a energiei (Qigong-ul Inimii, Respirația Corporală) (teorie+practica)
 • tehnici de cultivare și rafinare a energiei  (Ba Duan Jin), cu aplicații directe asupra organelor interne
 • importanța relaxării minții (meditație / concentrare / focalizare) (teorie+practică)
 • importanța practicării Qigong

*

„În finalul călătoriei vei înțelege că tu ești și cel rău și cel bun, în egală măsură și în același timp. Atunci vei înțelege că lumina nu e diferită de întuneric și că adevărul este doar o minciună acceptată într-un sistem de valori potrivit ei.
Atunci vei fi în armonie cu întreaga manifestare și nemanifestare, vei fi vidul și întregul. Unitatea și infinitul vor fi cuprinse în tine.”   – Prolegomene Gongong

*

Considerăm că acest format de inițiere Gongong Qigong este cel mai util, având în vedere că informația din suportul de curs poate fi consultată ulterior oricând, spre deosebire de un curs standard. În plus, informația prezentată în carte depășește cu mult pe cea care poate fi predată într-un singur curs pentru începători.

Suportul de curs este disponibil online, livrare prin curier, AICI.

 

Doresc Participarea la Curs Qigong

Daca doriți sa participați, vă rugăm să trimiteți obligatoriu următoarele date, odată cu mesajul de intenție pentru participarea la curs:

Afectiuni cardiovasculare(obligatoriu)

 

Dacă nu este momentul potrivit pentru tine, este în regulă. Oricum vor fi susținute conferințe periodice gratuite, care îți vor fi oferite cu drag și considerație. Aboneaza-te la newsletter aici, pentru a le afla din timp! sau înscrie-te pe grupul Whatsapp în care aceste cursuri sunt avertizate.

Trecere în revista a suportului de curs qigong pentru incepători

 

„Qigong-ul (Yoga Daoista) înseamnă măiestria lucrului cu propria energie, înseamnă liniște, tărie și flexibilitate a corpului și a minții.”

*

 

Dacă nu este momentul potrivit pentru tine, este in regulă. Oricum vor fi susținute conferințe periodice gratuite, care îți vor fi oferite cu drag și considerație. Abonează-te la newsletter aici, pentru a le afla din timp!

NOTA: Pentru participarea la acest curs este necesara o declarație pe proprie răspundere din care sa rezulte ca aveți capacitate de a susține un efort fizic de intensitate medie. Persoanele cu afecțiuni foarte grave ale coloanei vertebrale (hernii de diverse grade), cu hipertensiune arteriala sau cu probleme cardiace severe, nu pot participa. Doamnele însărcinate pot participa la cursuri doar până în luna a șasea de sarcină. 

Acceptarea la curs se va face in urma unei evaluări a stării de sănătate. 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.