Conferinta despre energia sexuala in viziunea Gongong Qigong – Yoga Daoista

  • Definirea energiei sexuale
  • Intelegerea mecanismelor energetice care stau la baza sexualitatii
  • Controlul sexualitatii
  • Folosirea energiei sexuale ca trambulina spre divinitate

Conferinta Online Sustinuta de Ovidiu Pescărașu prin platforma Zoom Meeting

23 Iunie 2021, orele 19:30 – acces liber

Pentru o intelegere corecta a tehnicilor ce vor fi prezentate in sectiunea referitoare la controlul energiei sexuale, este indicat sa aveti cunostinte despre Qigong (Yoga Daoista), cel putin la nivel de incepator, pentru a fi familiarizati cu terminologia, cu zonele si traseele energetice importante, la care se va face permanent referire in conferinta.
Cei care nu sunt familiarizati cu aceste informatii, le pot gasi in Cartea “Yoga Daoistă – Qigong Pentru Începători Și Avansați” – Forme Energetice pentru Cultivarea Trupului și Spiritului. Nu este o tehnica de vanzare a cartii, ci un sfat referitor la cum puteti intelege anumite aspecte energetice, fiindca oricat de inteligenti si plini de cunostinte am fi, un sistem trebuie studiat in profunzime, nu doar receptat superficial. Puteti participa la conferinta si fara a studia aceste prolegomene.

Inscrieri aici -> facebook.com/qigong.gongong/, printr-un comentariu in care exprimati ce asteptari aveti de la aceasta conferinta sau ce ati dori sa cuprinda. Comentariile de tipul “particip, da…”, nu vor fi luate in considerare. Veti primi detaliile de conectare via Facebook Messenger.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.