Qigong Classes Bucharest - English version

Qigong pentru Coloana Vertebrala – Curs Echilibrare si Energizare

Echilibrarea si Energizarea Coloanei – Qigong pentru Coloana Vertebrala

30 ianuarie 2020 orele 19:10
31 ianuarie 2020 orele 19:10

UPDATE: Pentru aceste cursuri nu mai sunt locuri.

În cadrul cursului de Qigong pentru Coloana Vertebrala vor fi analizate deficiențele posturale și dezechilibrele datorită cărora apar probleme ale coloanei vertebrale.

Vor fi predate:
– importanța posturii corecte (teorie+practică)
– tehnici de energizare a coloanei vertebrale (“Colectarea de Energie prin Mișcări Asemănătoare Larvei”, “Dragonul Înoată spre Lumină”, forme din “Ba Duan Jin“, forme din “Yi Jin Jing”)
– exerciții specifice pentru alinierea coloanei vertebrale

Cursul este predat de Ovidiu Pescarasu.

Datorită capacității reduse a sălii de practică, precum și specificității exercițiilor, vor fi doar 6 locuri disponibile.

Locul în care va fi susținut (aflat in partea de nord a Bucureștiului, în apropiere de Mall Promenada) va fi comunicat, via e-mail sau telefonic, doar celor care vor confirma ferm participarea, inclusiv achitarea donației axei pentru curs, în valoare de 60 lei, (nereturnabilă în cazul neprezentarii sau anulării rezervării de către persoana înscrisă).

Doresc Participarea la Curs

Daca doriti sa participați, vă rugam sa trimiteti obligatoriu urmatoarele date, odata cu mesajul de intenție / participare la curs:

 

NOTA: Pentru participarea la acest curs este necesara o declaratie pe proprie raspundere din care sa rezulte ca aveti capacitate de a sustine un efort fizic de intensitate medie. Persoanele cu afectiuni foarte grave ale coloanei vertebrale (hernii de diverse grade), cu hipertensiune arteriala sau cu probleme cardiace severe, nu pot participa.

Acceptarea la curs se va face in urma unei evaluari a starii de sanatate. 

 

Subiecte tratate:

No Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Cursurile lunii iunie - Gongong Qigong - Gongong Qigong - […] curs pentru echilibrare si energizare coloana (vezi detalii) – curs pentru echilibrarea greutatii (vezi detalii) – curs despre folosirea energiei…

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.