Echilibrarea si Energizarea Coloanei – Qigong pentru Coloana Vertebrala

În cadrul cursului de Qigong pentru Coloana Vertebrala vor fi analizate deficiențele posturale și dezechilibrele datorită cărora apar probleme ale coloanei vertebrale. Vor fi predate: – importanța posturii corecte (teorie+practică) – tehnici de energizare a coloanei vertebrale („Colectarea de Energie prin Mișcări Asemănătoare Larvei”, „Dragonul Înoată spre Lumină”, forme din „Ba Duan Jin„, forme din „Yi Jin Jing”) – exerciții specifice pentru alinierea coloanei vertebrale Cursul este predat de Ovidiu Pescarasu. Datorită capacității reduse a sălii de practică, precum și specificității exercițiilor, vor fi doar 6 locuri disponibile.

Doresc Participarea la Curs

Daca doriti sa participați, vă rugam sa trimiteti obligatoriu urmatoarele date, odata cu mesajul de intenție / participare la curs:

NOTA: Pentru participarea la acest curs este necesara o declaratie pe proprie raspundere din care sa rezulte ca aveti capacitate de a sustine un efort fizic de intensitate medie. Persoanele cu afectiuni foarte grave ale coloanei vertebrale (hernii de diverse grade), cu hipertensiune arteriala sau cu probleme cardiace severe, nu pot participa. Acceptarea la curs se va face in urma unei evaluari a starii de sanatate. 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.