Qigong Classes Bucharest - English version

Tehnici

Cursuri Yoga Taoista / Qigong (chi kung) in Bucuresti, care urmaresc armonizarea omului cu universul, cu propria-i minte-inima si respiratie.

Qigong Bucuresti / Yoga Daoista / Dao Yin

Printre tehnicile predate se afla “Cele 10 Simboluri ale Longevitatii”, “Cele 8 Piese din Brocart“, “Qigong-ul celor 5 Animale”, “Calatoria Dragonului in 5 Forme“, “Yi Jin Jing”, “Cele 5 Raze Vindecatoare”, “Colectarea Energiei prin Floare de Lotus“, “Brocartul de Aur – Forma Asezat si multe alte tehnici de colectare si rafinare a energiei.

Majoritatea sunt tehnici specifice scolii Gongong, dar si exercitii prezente in majoritatea scolilor si curentelor Qigong si Yoga Taoista (Daoyin), acestea din urma fiind cunoscute intr-o multitudine de interpretari. Formele predate in cadrul cursurilor reprezinta viziunea Gongong, axata pe relaxare, fluiditate a mintii, trupului si intregii manifestari individuale.

Cursurile de Gongong Qigong Bucuresti sunt organizate luni-marti seara si sambata-duminica la orele amiezii, in sala de pe Strada Aviatiei nr 72 (Metropolitan Residence Aviatiei) in apropierea mall Promenada.