Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Curs ONLINE Gongong Qigong pentru incepatori

martie 23 @ 19:10 - 21:10 Achizitie Suport Curs

Curs ONLINE Gongong Qigong / Yoga Daoistă
(pentru începători)

Zoom Meeting

Marti, 23 martie, orele 19:20

Ficat – Tendoane – Recunostinta/Frustrare
Primavara – Acru – Ochi – Verde – Expansiune

*

Respiratie, alimentatie, tehnici, atitudine – pentru racordarea la energia primaverii si pentru readucerea organelor interne intr-o stare de echilibru energetic, pe baza Teoriei Celor Cinci Elemente si Principiului Yin – Yang.

 


Participarea la cursul de inițiere Gongong se face pe baza achiziționării suportului de curs  “Yoga Daoistă – Qigong Pentru Începători Și Avansați”.

Suportul de curs este disponibil online, livrare prin curier, AICI. În București se poate ridica personal din punctul de lucru Forever Young Universitate.


 

 

Cursurile de inițiere online (cu frecvență lunară) vor consta într-o parte introductivă cu tematica din titlu, urmată de răspunsuri la întrebări propuse de cursanți (în urma lecturării suportului de curs mai sus amintit), la care va răspunde Ovidiu Pescărașu.

Toti cei care au achizitionat suportul de curs vor avea acces la toate cursurile online de initiere (cu frecvență lunară), nu numai la cel aferent lunii in care au achizitionat suportul de curs.

Toți participanții care au achizitionat suportul de curs se vor putea înscrie la cursurile regulate Gongong Qigong (susținute în zilele de luni, marți si joi).

 

Considerăm că acest format de curs este mult mai util, având în vedere că informația din suportul de curs poate fi consultată ulterior oricând, spre deosebire de un curs standard. În plus, informația prezentată în carte depășește cu mult pe cea care poate fi predată într-un singur curs pentru începători.

Suportul de curs este disponibil online, livrare prin curier, AICI. În București se poate ridica personal din punctul de lucru Forever Young Universitate.

 

Doresc Participarea la Curs Qigong

Daca doriti sa participați, vă rugăm să trimiteți obligatoriu următoarele date, odată cu mesajul de intenție pentru participarea la curs:

 

Trecere in revista a suportului de curs qigong pentru incepatori

 

“Qigong-ul (Yoga Daoista) înseamnă măiestria lucrului cu propria energie, înseamnă liniște, tărie și flexibilitate a corpului și a minții.”

*

In cadrul cursurilor regulate vor fi predate tehnici utile pentru liniștirea minții și echilibrarea energetică a întregului corp: 

  • alinierea si echilibrarea coloanei vertebrale,
  • managementul greutății corporale,
  • eliminarea emoțiilor impure (furie, teamă, îngrijorare etc),
  • creșterea încrederii în forțele proprii,
  • îmbunătățirea echilibrului și coordonării,
  • creșterea puterii de concentrare,
  • tratarea dezechilibrelor organelor interne conform medicinei tradiționale chineze (ficat-vezica biliară, rinichi-vezica urinară, splina-stomac-pancreas, plamani-intestin gros, inima-intestin subțire),
  • tratarea anxietății,
  • tratarea atacurilor de panică

*

“În finalul călătoriei vei înțelege că tu ești și cel rău și cel bun, în egală măsură și în același timp. Atunci vei înțelege că lumina nu e diferită de întuneric și că adevărul este doar o minciună acceptată într-un sistem de valori potrivit ei.
Atunci vei fi în armonie cu întreaga manifestare și nemanifestare, vei fi vidul și întregul. Unitatea și infinitul vor fi cuprinse în tine.”   – Prolegomene Gongong

*

– importanța posturii corecte (exemplificări) (teorie+practică)
– importanța respirației (tehnici de respiratie) (teorie+practica), cu aplicații directe asupra emoțiilor
– tehnici de colectare a energiei (Qigong-ul Inimii, Respirația Corporală) (teorie+practica)
– tehnici de cultivare și rafinare a energiei  (Ba Duan Jin), cu aplicații directe asupra organelor interne
– importanța relaxării minții (meditație / concentrare / focalizare) (teorie+practică)
– importanța practicării Qigong
– sesiune de întrebări si răspunsuri

Cursul dureaza aproximativ două ore.
Dacă nu este momentul potrivit pentru tine, este in regulă. Oricum vor fi susținute conferințe lunare gratuite, care îți vor fi oferite cu drag și considerație. Aboneaza-te la newsletter aici, pentru a le afla din timp!

NOTA: Pentru participarea la acest curs este necesara o declaratie pe proprie raspundere din care sa rezulte ca aveti capacitate de a sustine un efort fizic de intensitate medie. Persoanele cu afectiuni foarte grave ale coloanei vertebrale (hernii de diverse grade), cu hipertensiune arteriala sau cu probleme cardiace severe, nu pot participa.

Acceptarea la curs se va face in urma unei evaluari a starii de sanatate. 

 

Details

Date:
martie 23
Time:
19:10 - 21:10
Cost:
Achizitie Suport Curs
Eveniment Category:
Website:
https://gongong.org

Venue

Eveniment Online
Online
Romania, Bucuresti 020255 România
Website:
View Loc de desfășurare Website

Organizator

Gongong
Email:
one@gongong.ro
Website:
View Organizator Website

Leave a comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.